Nasveti Nasveti

Zakaj najeti vizažista...

Zakaj izbrati vizažista - simona Škrinjar

Skoraj vsaka bodoča nevesta se je že kdaj spoznala z ličili oz. pozna osnove ličenja. Ampak poroka je ‘big day’ in mora biti vse perfektno izpeljano. Obstaja pa seveda velikanska razlika med vsakodnevnim ličenjem in ličenjem za poroko, ki  ga nudijo profesionalni vizažisti, kateri imajo za seboj nekajletne izkušnje ter usposabljanja. Vizažist je pravzaprav umetnik ličenja, ki s pravilnimi tehnikami ličenja, poznavanjem barv, natančnimi nanosi ter kvalitetnimi izdelki prekrije pomanjkljivosti ter poudari naravne atribute in olepša vsak obraz.

Več ...
 

Priprava kože za vaše poročno ličenje

alt

Dandanes je vsekakor modni trend, da pričnemo z organizacijo svoje poroke minimalno pol leta prej, če ne že vsaj leto dni. Ta težko pričakovani dan nam jemlje kar precej energije, kajti želimo urediti mali miljion stvari. Med drugim moramo rezervirati fotografa, frizerja, vizažista, aranžerja, itd. V glavnem, cel kup stvari je potrebno postoriti za sanjsko poroko in na koncu mora biti vse tip top. Ob vsem tem kaotičnem razmišljanju pa skoraj pozabimo na svojo kožo.

Za vas imam nekaj nasvetov :)

Več ...
 

Make up v 10-ih minutah

altVsaka ženska ima osebni stil, ki ga mora znati izraziti. Kot vizažistka in promotorka kolekcije ličil Barry M ter Manhattan imam zakladnico idej in make up trikov, ki so v pomoč vsaki ženski. Te zanima, kako ustvariš popoln make up v 10 minutah? Pa začnimo, ker minute tečejo…

Deset … devet … Najprej uporabi korektor, da prekriješ nepravilnosti in zakriješ podočnjake, potem sledi nanos podlage, pri tem pazi na enakomeren in natančen nanos.

Več ...
 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 Naslednja > Konec >>

Stran 1 od 4

Z nadaljevanjem ogleda te strani, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. Razumem in želim nadaljevati | Preberi več